Cassina

Opgericht in 1927 door Cesare en Umberto Cassina in Meda, Italië, lanceerde Cassina in de jaren 1950 industrieel design in Italië, gebaseerd op een totaal vernieuwende aanpak van ambachtelijke productie.  Met een mentaliteit gericht op onderzoek en innovatie, combineert Cassina technologie en langdurig ambachtelijk vakmanschap.

Met de I Maestri Collectie herinterpreteert Cassina de iconische modellen van de grootste architecten van de 20e eeuw, waarin de beroemde stukken van Le Corbusier, Pierre Jeanneret, Charlotte Perriand, Rietveld, ... opnieuw worden bekeken met het grootste respect voor het oorspronkelijke ontwerp en bijgewerkt met behulp van de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Cassina is gespecialiseerd in het volledige wonen, dit gaat van sofa's, bijzetzetels, stoelen, tafels & salontafels,  tot tapijten en decoratie

Wenst u interieuradvies ?

Kunnen wij u assisteren om de juiste keuzes te maken voor uw project? Contacteer ons vrijblijvend of kom langs in de winkel met een grondplan en enkele foto's van uw huidig interieur.

Foto advies op maat
Foto advies op maat

Showroom

Site Dok Noord
Jacob Obrechtstraat 44
GPS Sassevaarstraat 44
9000 Gent (route
info@dedirekteurswoning.be
+32 9 225 24 48

Openingsuren

Dinsdag t/m zaterdag: 10u-18u
Maandag en zondag gesloten

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties en nieuwsberichten.