Wie we zijn

In de nieuwe hotspot van Gent, Dok Noord, verwelkomen we u in onze prachtige interieurzaak. Gevestigd in een karaktervol industrieel pand vol designmerken. Ons team van interieurprofessionals staat klaar om u te begeleiden bij het verwezenlijken van uw nieuw interieur.

Van deskundig advies tot professionele levering en plaatsing, we bieden een complete dienstverlening.

Groepsfoto team

Geschiedenis

Onze showroom bevindt zich in een prachtig stuk historisch erfgoed. 
Een oude loods van ACEC, een voormalig constructeur van elektromotoren, werd vakkundig gestript en heropgebouwd met veel respect voor haar geschiedenis. 

De volledige structuur van metalen draagweefsels, oude balken en muren werden behouden en geïntroduceerd tot een dynamische moderne 3500m² showroom met veel glaspartijen en designverlichting.

 

 

Buitenkant showroom voor bouw

Interieuradvies

Bij deDirekteurswoning kan u terecht voor gepersonaliseerd interieuradvies. We gaan verder dan woorden alleen, en visualiseren uw droominterieur tot in de kleinste details. Ons team van interieurarchitecten luisteren naar uw wensen en behoeften, en creëren vervolgens visuele concepten waarmee u uw ideale ruimte kunt voorstellen.

Met 3D-tekeningen en moodboards wordt uw interieurproject tastbaar en begrijpelijk, zodat u met vertrouwen en enthousiasme uw interieur kunt realiseren. 

quote icon

Kunnen wij u assisteren om de juiste keuzes te maken voor uw interieurproject ? Contacteer ons vrijblijvend of kom langs in de winkel met een grondplan en enkele foto’s van uw huidig interieur.

Karolien Pontzeele
Zaakvoerder

karolien@dedirekteurswoning.be

Peter Bolle
Interieurarchitect

peter@dedirekteurswoning.be

Chaima Lou
Interieuradviseur

chaima@dedirekteurswoning.be

Ellen Nijssen
Interieurarchitect

ellen@dedirekteurswoning.be

Dimitra Apostolidis
Interieuradviseur

dimitra@dedirekteurswoning.be

Levering en plaatsing

Na uw aankoop staan wij in voor een professionele levering en plaatsing bij u thuis. Alles wordt geleverd, uitgepakt en gemonteerd door onze eigen deskundige installateurs. Daarbij zorgen we ook voor de afvalverwerking. Uw tevredenheid staat voor ons op de eerste plaats, en we doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Groepsfoto DeDirekteurswoning
Foto plaatsing
Foto plaatsing thuis design kast
Foto plaatsing en installatie

Showroom

Site Dok Noord
Jacob Obrechtstraat 44
GPS Sassevaarstraat 44
9000 Gent (route
info@dedirekteurswoning.be
+32 9 225 24 48

Openingsuren

Dinsdag t/m zaterdag: 10u-18u
Maandag en zondag gesloten

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties en nieuwsberichten.